Rock Machine uvádí na trh novou platformu Whizz FS ve dvou specifikacích a my vám dáváme jedinečnou možnost mít tento specifický bike mezi prvními navíc se zvýhodněním -10% z ceny!

Možnost předobjednávky se zvýhodněním -10% při závazném objednání a složení zálohy (5000,- Kč). Dodání kol září/říjen 2024.
Předobjednávku se zvýhodněnou cenou je možné podat do 31.7.2024!

Česká značka Rock Machine je známá hlavně svým zaměřením kol pro zábavu a především do terénu. V posledních 7-mi letech ji proslavily modely Blizzard a Blizz. Právě na nástupce velmi bytelného a dobře fungujícího Blizzarda se čeká už celkem dlouho. Historicky se tato česká značka nebála trochu riskovat při vývoji svých modelů a to jí určitě neslo ovoce u svých zákazníků. Jedním z charakteristických prvků, kterým se Rock Machine odlišuje od své konkurence je rámový prvek “Shark Spine, respektive Shark Spine Evo”. Důkazem toho, že chce být Rock Machine jiný, je i právě tento bike! Jde možná tak trochu o nástupce modelu Blizzard, ale při bližším ohledání zjistíte, že tohle je úplně jiný level!

Bike jsme pro vás otestovali a test můžete shlédnout zde.

ZAUJAL TĚ TENTO SPECIÁLNÍ BIKE? DÁVÁME TI JEDINEČNOU ŠANCI HO DOSTAT MEZI PRVNÍMI! PŘEDOBJEDNEJ HO A ZÍSKÁŠ NAVÍC ZVÝHODNĚNÍ -10% Z CENY!

PŘEDOBJENÁVKU ZADEJ STANDARDNÍ OBJEDNÁVKOU V ESHOPU A MY TĚ BUDEME KONTAKTOVAT S BLIŽŠÍMI INFORMACEMI OHLEDNĚ DODÁNÍ!