Kanadský Rocky Mountain přichází s novým gravel bikem, který nese jméno svého předchůdce Solo. Rocky Mountain nabízel Solo ve verzi s hliníkovým rámem, nově přichází i s verzí v karbonu. Solu nechybí nic, co odolný gravel potřebuje. Naložíte na něj všechny možné doplňky a vyrazíte na dobrodružství. A pokud si chcete střihnout nějaký ten závod, není problém!

Neváhejte a předobjednejte si svůj gravel bike, budeme mít pouze omezené množství!

Rychlý. Stabilní. Se Solo jde každá cesta.

Odolné řešení pro každou silnici a štěrkovou cestu. S kompatibilitou 650b a hyper-univerzální geometrií očekávejte, že během jízdy na silnici přejdete od asfaltu k šotolině bez problémů a zábran. Máte ještě větší plány? Hromada montážních bodů pro bikepackingové vybavení - nosiče, blatníky a v podstatě cokoliv dalšího přináší nekonečné možnosti.

XS - XL: 700C/650B

Rám je do detailu propracovaný

Smoothwall Carbon je založen na jednom z nejsofistikovanějších procesů výroby uhlíku na světě, Špičkové výsledky tuhosti a hmotnosti (STW), legendární kvalita jízdy a dlouhá životnost. Tvrdé jádro formy umožňuje dokonalé tvarování vnitřku rámu a zabraňují se přebytečnému materiálu. V různých oblastech rámu používáme různé druhy uhlíkových vláken ke zvýšení tuhosti, zlepšení odolnosti proti nárazu a snížení hmotnosti.