Kanadský Rocky Mountain představil nový upgrade modelu Instinct. Nová geometrie i technologie posouvají tento všestranný trail bike do dalšího levelu!

Rocky Mountain Instinct C99 Sram

Co se zásadně mění? Facelift Instinctu proběhl hlavně na úrovni geometrie - ještě více položená vidlice posouvá použití kola do složitějšího terénu. Model si ale zachovává svoje použití i v oblasti jízdy na delší vzdálenosti. Jaké technologie najdeme na novém Instictu?

Systém nastavení RIDE-4 umožňuje jezdcům rychle doladit optimální geometrii za pomoci imbusového klíče. Díky jednomu rotujícímu čipu jsou možné až čtyři konfigurace. To umožňuje jemné změny geometrie s minimálním vlivem na vlastnosti tlumení.

PenaltyBox 2.0™

Nový úložný prostor se spodní trubkou PenaltyBox™ 2.0 (pouze modely s karbonovým rámem) zahrnuje velkorysou kapacitu, vlastní obal na nářadí a pevný systém výklopných dveří, který lze zdvojnásobit jako držák na láhev s vodou a vestavěný skrytý oddíl pro AirTag.

Two-position axle

Možnost nastavení dvou délek zadní stavby.

Reach adjust headsets

Možnost úpravy rozměru "reach" (rozměr reach +/- 5 mm).

HLAVNÍ BENEFITY MODELU

  • Moderní trailová geometrie - jasné prvky rámu, jako jsou - úhel hlavové trubky 63,5 - 64,3 st., více postavená sedlová trubka a delší reach
  • RIDE-4 technologie možnosti přizpůsobení geometrie rámu
  • Možnost nastavení délky zadní stavby - 2 polohy (krátká zadní stavba/delší zadní stavba)
  • Nový úložný prostor se spodní trubkou PenaltyBox™ 2.0 (pouze modely s karbonovým rámem) zahrnuje velkorysou kapacitu, vlastní obal na nářadí a pevný systém výklopných dveří, který lze zdvojnásobit jako držák na láhev s vodou a vestavěný skrytý oddíl pro AirTag
  • Možnost úpravy "reach" kola (rozměr reach +/- 5 mm)
  • Výběr velikosti kol a rámu - 29"/27,5" 
  • Téma teleskopické sedlovky - specifické velikosti kola odpovídá i použití teleskopické sedlovky s vyšším zdvihem, v tomto případě - XS - SM = 125mm | MD = 150mm | LG - XL = 175mm

Pokud hledáte jedno kolo, které zvládne vše, nehledejte nic jiného než Rocky Mountain Instinct. Je navržen tak, aby zvládnul jízdu na technických stezkách, ale přes to umožňuje i kvalitní jízdu do kopce.
Nabízí moderní geometrii, funkci rámu a kinematiku odpružení. Nová generace modelu Instinct má ještě více progresivní geometrii, je lehčí a nabízí na rámu nové technologie.

Kompletní nabídku modelu najdeš zde!