Univerzální trail bike s širokou škálou použití, ve zkratce bike na všechno...

Rocky Mountain Instinct Alloy 50 je univerzální trail bike se zdvihem na rámu 140 mm a zdvihem vidlice 150 mm. Hliníkový rám nabízí systém RIDE-9 pro nastavení geometrie.

Dostupnou skladovou zásobu naleznete zde!

Rám je do detailu propracovaný a nabízí vyspělé technologie nastavení geometrie.

Systém nastavení RIDE-9 umožňuje jezdcům rychle doladit optimální geometrii za pomoci dvou imbusových klíčů. Díky dvěma rotujícím čipům je možné až devět konfigurací. To umožňuje jemné změny geometrie s minimálním vlivem na vlastnosti tlumení.

Ne všechny hliníkové trubky jsou vytvořeny stejně. FORM je klíčem k jedinečným jízdním vlastnostem kol Rocky Mountain.
Používáme pouze Premiové Materiály, které splňují naše přísné požadavky. Každá Trubka FORM byla speciálně navržena pro příslušné použití. Rám je navržen a přizpůsoben tak, aby byla optimální odolnost, hmotnost a tuhost.

Odpružení Smoothlink je účinné, ale zároveň pružné při šlapání a řazení rychlosti. Vyznačuje se kontrolanou jízdou. Tato filozofie systému zavěšení čtyř kloubů je zaměřena na jízdní vlastnosti; každá platforma pro jízdní kola, kterou vyvíjíme, je vyvážená, pokud jde o její vlastnosti, jako je „anti-squat“, zdvih nápravy, prodloužení řetězu, křivka zavěšení, „anti-rise“ atd., aby bylo platnosti legendárního zážitek z jízdy na kole Rocky Mountain.