Kanadský Rocky Mountain dnes představil nové elektrokolo z rodiny Powerplay. Model Fusion je elektrokolo s pevným rámem a pohonem Dyname 4.0.

Jde o horské elektrokolo s univerzální geometrií rámu určenou pro jízdu do terénu i mimo něj. Nástupce velmi oblíbeného modelu Growler Powerplay je nově v provedení s 29" koly. Jasnými definujícími prvky modelu jsou komponenty jedinečného pohonu Dyname 4.0 s kroutícím momentem 108 Nm a maximálním výkonem 770 W. Integrovaný displej v horní rámové trubce, na kterém vidíte všechny potřebné informace z jízdy a je možné díky němu i nastavovat výkonostní křivky pohonu.

Ve spodní rámové trubce se pak skrývá vyjímatelná integrovaná baterie s kapacitou dle modelu - Fusion Powerplay 10 - 480 Wh a Fusion Powerplay 30 - 720 Wh. Modulární systém umožňuje kompatibilitu s baterií 720 Wh i možnost použití externí baterie Overtime Pack s kapacitou 314 Wh.

Pohon Dyname™ 4.0 s kroutícím momentem 108 Nm je jedinečným pohonem na trhu elektrokol, díky němu dostáváte dostatečnou sílu na "nemožné" výjezdy a v kombinaci s externí baterií nabízí dlouhý čas strávený v sedle elektrokola.

Rocky Mountain nestojí v řadě za ostatními, k pohonu svých elektrokol používá vlastní pohon, který je díky svému uspořádání velmi dobře servisovatelný. Ve spojení s firmwarem pohonu nabízí intuitivní ovládání a nástup výkonostní křivky, v ten správný čas!

Veškeré informace o modelu včetně aktuální skladové dostupnosti naleznete zde!