Každé kolo či elektrokolo by mělo mít od svého tvůrce myšlenku. Rock Machine Crossride e450 FS Touring je elektrokolo s mnoha myšlenkami. Pojďme mrknout na moderní eSUV od tohoto českého výrobce!

S pojmem eSUV se poslední dobou setkáváme v souvislosti s elektrokoly celkem často. Vyjadřuje široký záběr použití výrobku s přidanou užitnou hodnotou. V souvislosti s modelem Crossride e450 FS bychom mohli mluvit o kompletně vybaveném modelu pro pravidelnou jízdu po městě nebo do práce s možností zábavného výletu v terénu.

Crossride e450 FS se vyznačuje širokým záběrem použití a jednoduchou obsluhou. Jednoduchost spočívá v absenci horní rámové trubky. Díky tomu se na elektrokolo výrazně snadněji nastupuje/vystupuje a v kombinaci s horskou geometrií lze model bez problému použít i v terénu.

V kombinaci s turisticky naladěným pohonem Sport Drive s max. kroutícím momentem 90 Nm a max. výkonem 550 W se nemusíte bát velkých kopců. Baterie 500 Wh vám vystačí na dojezd okolo 100 km, což nebude vadit většině cílové skupiny tohoto segmentu elektrokola.

V ceně 88990,- dostáváte kompletní výbavu, ve které nechybí osvětlení napájené z integrované baterie, hliníkové blatníky, integrovaný zámek, nosič se systémem AVS pro instalaci brašen, stojánek nebo teleskopická sedlovka pro pohodlnější nástup či bezpečné zastavení v silničním provozu!

Veškeré informace k pohonu a specifikaci modelu naleznete zde!